Spring naar content

Een Repair Café opstarten

Wilt u een Repair Café beginnen in uw gemeenschap? Repair Together biedt ondersteuning en hulpmiddelen om u stap voor stap door het proces te loodsen!

20171008

Om een Repair Café te creëren, moet je eerst een paar vrijwilligers, een locatie en een datum vinden!

Repair Together, officiële partner van de Repair Café Foundation (Nederland) voor Brussel en Wallonië, biedt u een gratis "Repair Café starterskit" aan, aangepast aan onze Belgische realiteit.

Wat zit er in de starterskit?

Deze online kit bevat een praktische gids van ongeveer vijftien pagina's en vele nuttige documenten. U vindt er ook communicatie-ondersteuning en een reeks tips en trucs om uw organisatie te vereenvoudigen.

Wil je de starterskit halen?

Wij sturen u dan de starter kit toe, nadat u officieel ingeschreven bent bij de Stichting Repair Café. Na uw aansluiting bij het internationale netwerk mag uw de naam en het logo van het "Repair Café" gebruiken. 

03-18 2

Wat gebeurt er dan?

Zodra uw project is gestart, maken we een officiële pagina voor uw Repair Café op deze site, die u vervolgens zelf kunt beheren. De data van uw Repair Cafés worden opgenomen in onze kalender. Wij sturen u communicatiemateriaal en uw vrijwilligers kunnen deelnemen aan onze opleidingen.

Repair Together begeleidt u in uw project met advies en ondersteuning. Onze vereniging zorgt echter niet voor het verzamelen van vrijwilligers voor u of het vinden van een plaats voor u. Elk Repair Café blijft onafhankelijk!