Spring naar content

De gemeenschap

Repair Café vrijwilligers, professionele of occasionele reparateurs, doe-het-zelvers of burgers die zich inzetten voor een duurzamere wereld...

Fixfest 2022
Foto van : International Fixfest 2022 - ©Mark Phillips

 

Samen kunnen we voor verandering zorgen en herstel dagelijks tot leven brengen!

Kom meer te weten over de basisprincipes van het recht op reparatie en de strijd tegen voorgeprogrammeerde veroudering, blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de reparatiegemeenschap, ontdek onze toegewijde partners en ontdek het Restarters-platform, dat voor ons reparatie-experts en -enthousiastelingen samenbrengt!

Activisme

Recht op reparatie! We pleiten voor eco-ontworpen apparaten die duurzaam zijn en door iedereen gerepareerd kunnen worden, het recht op toegang tot handleidingen en schema's, en de beschikbaarheid van reserveonderdelen tegen redelijke prijzen! Wij maken deel uit van de "Right To Repair Europe" coalitie !

geplanede veroudering is een reeks technieken die ontworpen zijn om de levensduur of het gebruik van een product te verminderen om het vervangingspercentage te verhogen. Deze complexe praktijk staat reparatie in de weg en moet worden afgeschaft!

Nieuws

De reparatiegemeenschap is voortdurend in beweging! Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws uit de reparatiewereld en ons netwerk.

Onze partners

De gemeenschap bestaat uit vrijwilligers en verschillende partners die zich inzetten om met ons samen te werken. Samen maken we een verschil en brengen we dagelijks reparatie tot leven !

Reparaties overschrijden de landsgrenzen en worden internationaal georganiseerd binnen een netwerk: Restarters ! Ontdek het Restarters platform, dat reparatie-experts en -enthousiastelingen samenbrengt !